LIVRARE

Livrarile in tara se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a efectuat expedierea coletului. Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00. Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 500 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora. Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 500 lei, se percepe o taxa de curier de 18 lei. NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi.

CUM PLATESC?

Modalitatile de plata sunt:
1. Plata Ramburs prin numerar direct la curier in momentul primirii coletului.

2.Transfer bancar
Plata prin OP pe baza factruii proforme solicitate in momentul lansarii comenzii .

La preluarea coletului, este obligatorie verificarea integritatii ambalajului pentru a vedea daca nu exista deteriorari cauzate de transportul necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia sa intocmeasca un PROCES VERBAL in acest sens, in PREZENTA agentului de curierat. Daca agentul pleaca si cumparatorul nu a verificat integritatea ambalajului, nici vanzatorul, nici curierul nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele deteriorari, rupturi, crapaturi sau alte defectiuni ale coletului cauzate de transportul necorespunzator. Va rugam insistent sa verificati cu ATENTIE AMBALAJUL COLETULUI IN PREZENTA AGENTULUI DE CURIERAT. Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmarii comenzii si exceptand zilele nelucratoare. Puteti cere informatii sau modificari asupra comenzilor dvs. accesand numarul de telefon 0743.454.191 si/sau la adresa de e-mail comenzi@kengurukids.ro In cazul livrarilor prin curierat rapid este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsul (produsele) sa fie verificate pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii.

Daca ai achitat comanda online si ai decis returnarea coletului in urma deschiderii si constatarii ca produsele nu se prezinta in stare perfecta, suma achitata online va fi restituita in contul din care ati efectuat plata.